Meld din interesse

Boliger som tåler en sjøsprøyt

Trinn 2 Bankløkka vil bestå av i alt 61 moderne leiligheter. Fra 2-4/5 rom. I tillegg et flott townhouse på ca 180 m². Alle leilighetene får egen p-plass og solrike balkonger. Nå har du igjen muligheten til å finne din drømmeleilighet i sjøkanten. Meld din interesse, så holder vi deg oppdatert!

Fokus i Horten Havneby er nærheten til sjøen og den fantastiske utsikten mot Horten Indre havn. Her er det også et grønt fokus, og det etableres gode felles uteområder med møteplasser og solrike private hager og oppholdsarealer. Det er også lagt vekt på å gi boligene et levende, variert og frodig preg – som en hageby. Bebyggelsen framstår formmessig som mindre enheter og gir en egen identitet til hver enkelt bygning.

Her er det valgt ytterkledning i materialer med lang levetid og minimalt vedlikehold. Her brukes ulike teglvarianter med innslag av trepanel og fasadeplater. Felles parkeringskjeller og heis til hver etasje. Langs fasadene er det private terrasser som vender inn mot tunet. De private arealene skjermes med formklipte hekker og levegger mellom terrassene.

Leilighetene er lyse og har god fasadelengde, store vindusflater og alternative uteplasser.
I Bankløkka borettslag trenger du ikke tenke på snømåking, gressklipping og utvendig vedlikehold. Her får du tid til fritid.


Løsninger du vil trives med
I Horten Havneby finner du et stort utvalg leiligheter med ulike areal og planløsninger. Også din nye leilighet? Her kan du velge fra 2-roms til 4/5-roms leiligheter. Alle leilighetene har arealeffektive og praktiske planløsninger, store vindusflater med gode lysforhold og egne, solrike uteplasser, terrasser eller balkonger. Her får du alle kvaliteter du bør forvente i en helt ny leilighet. Gulv med lekker, lys eikeparkett, elegante baderom med fliser på gulv og vegg, kjøkken med innredning fra Marbodal eller tilsvarende, bare for å nevne noe. Du har også muligheter for å gjøre egne tilvalg. Og selvfølgelig; alt er moderne og lettstelt.

Det er parkeringsplass og sportsbod i parkeringskjeller med heis til hver etasje. I Horten Havneby har du også mulighet, til å skaffe deg båtplass rett utenfor din egen dør.

Foto og 3D tegningene er illustrerende fra trinn 1 og kan avvike fra ferdig prosjekt.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL
HORTEN HAVNEBY

Horten Havneby blir en ny, innovativ bydel med ny flott sjøfront og ny infrastruktur. Kontakt oss for mer informasjon om prosjektet, leilighetene og mulighetene.