Meld din interesse

Den beliggenheten!

Horten havneby, Bankløkka får en unik beliggenhet i Horten Indre Havn, kun noen meter fra sjøkanten. Solrikt, og med en fantastisk utsikt til Karljohansvern og øyene utenfor.

Her kan du nyte deilige sommerdager med et yrende båtliv og flotte badeplasser rett utenfor din egen stuedør. Langs sjøen ved Bankløkka er det opparbeidet en helt ny kystpark. Nå er rensingen av havbunnen og sjøvannet ferdigstilt, og en flott badeplass er nå klar! Sjekk den ut! Her finner du også fellesområder med brygge, lekeplass, ballbaner for fotball og sand-volleyball, treningsapparater og flotte spaser- og sykkelveier. Her har du alle rekreasjonsmuligheter i vakre, sjønære omgivelser. Bankløkka Båthavn er en helt ny småbåthavn som tilbyr båtplasser i et hyggelig miljø og til hyggelige priser. Som beboer i Horten Indre Havn har du fortrinn ved tildeling av plass.

Del gjerne på sosiale medier
Icon
Icon
Icon
Icon

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL
HORTEN HAVNEBY

Horten Havneby blir en ny, innovativ bydel med ny flott sjøfront og ny infrastruktur. Kontakt oss for mer informasjon om prosjektet, leilighetene og mulighetene.