Meld din interesse

Er du klar for et liv i sjøkanten?

Velkommen til Horten Havneby byggetrinn 2, Bankløkka! Horten Havneby trinn 1 med 51 leiligheter ble et fantastisk flott prosjekt. Alle leilighetene er solgt og innflyttet.

Horten Indre Havn transformeres nå til en attraktiv, ny bydel med unike bokvaliteter. Her blir alt lagt til rette for en levende bydel, med god infrastruktur og gode opplevelser. Langs sjøkanten blir det opparbeidet friområder med fantastiske rekreasjonsmuligheter, badeplasser og ny småbåthavn. Her skal alle trives – både store og små!

Horten Havneby får en sentral beliggenhet i dette området. Bølgeskvulp og blafrende seil blir en del av din nye tilværelse. Her vil du oppleve sjøen og det maritime miljøet på nært hold. Nyte lange, lyse sommerdager på terrassen, eller med båtliv og bading. Oppleve skiftende årstider. Se bladene få farger og sjøen gå hvit.

Nærmeste nabo til Horten Havneby er idylliske Karljohansvern. Her er det flotte naturområder med turstier, badestrender, flere museer, yrende kulturliv, kafe, restaurant og et nytt hotell.

Rett rundt hjørnet finner du Lystlunden Idrettspark, og en ny videregående skole som sto klar høsten 2019. Sentrum skole er Hortens største barneskole og ligger rett oppe i byen. Det er kort avstand til treningshall, fotballbane, flere treningssentre og til 18-hulls golfbane på Borre. Samtidig har du kort vei til alle fasiliteter i Horten sentrum. Det tar deg kun 10-12 min å gå, eller 2-3 min. med bil.

I Horten har du alle muligheter
Horten er en idyllisk kystby med ca. 27.000 innbyggere, vakkert og sentralt beliggende på vestsiden av Oslofjorden. Det er korte avstander til E18 for pendlere, og det er gode bussforbindelser til Oslo og Tønsberg. Kort vei til Skoppum jernbanestasjon, og kun 30 minutter med bil til Torp flyplass. Ferjeforbindelsen mellom Horten – Moss har hyppige avganger. Videre er det gang- og sykkelvei langs fylkesvei 325 mellom Tønsberg og Horten.


Byen har alle tjenester og fasiliteter du forventer i en mellomstor by, og med et trivelig og levende sentrum. Her er det tre kjøpesentre, kino, bibliotek, forretninger, hyggelige restauranter og kaféer. Alle offentlige kontorer og servicefunksjoner.

Horten kommune har mange aktive foreninger og lag som bidrar til et rikt kultur- og idrettsliv. Horten ønsker dessuten å legge til rette for at studenter og barnefamilier skal bosette seg i kommunen. 

Horten kommune har som visjon å bli oppfattet som det mest spennende og innovative stedet å arbeide og drive næringsvirksomhet i Oslofjordregionen. Horten har allerede en rekke høyteknologiske bedrifter av internasjonal karakter. Et etablert høgskolemiljø med moderne forskningspark, laboratorier og en egen teknologiinkubator for nye bedrifter, bidrar i denne utviklingen.

 

Foto og 3D tegningene er illustrerende fra trinn 1 og kan avvike fra ferdig prosjekt.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL
HORTEN HAVNEBY

Horten Havneby blir en ny, innovativ bydel med ny flott sjøfront og ny infrastruktur. Kontakt oss for mer informasjon om prosjektet, leilighetene og mulighetene.